{r.title}

HRM-IT

Benefit Manager – software en diensten

Tasper biedt niet alleen softwareoplossingen op basis van de nieuwste technologische mogelijkheden, maar ondersteunt je daarnaast met een compleet pakket diensten op het gebied van hosting, systeemintegratie en data security.  Je vindt in onze specialisten scherpe en professionele teamplayers die de juiste vragen stellen, met werkbare oplossingen komen en samen met jou werken aan implementatie.

Het beste van standaard én maatwerk

Onze softwareoplossingen bewijzen dagelijks hun waarde in de praktijk bij gerenommeerde bedrijven. Dat is niet zo gek: de basis die we als standaard gebruiken is een beproefd concept. Het wordt met maatwerk ingebed in bestaande systemen.  Elke succesvolle implementatie is dan ook de optimale combinatie van beproefde standaardoplossingen én maatwerk.

 

[IMAGE]

 

Hoe werken wij?

Het ontwikkelen en implementeren van software is complex. Daar kunnen we niks aan veranderen. Wat we wel kunnen veranderen, is hóe we werken. In nauw overleg en volgens een overzichtelijke structuur met vooraf afgesproken oplevermomenten. Binnen de afgesproken tijd én budget. Dat maakt het ontwikkeltraject overzichtelijk en beheersbaar.

Overzichtelijke implementatie

We hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de implementatie van de Benefit Manager in grote organisaties. Dat betekent dat we het proces -op basis van best practices en projectmanagementmethodes die hun waarde in de praktijk hebben bewezen - efficiënt en praktisch kunnen inrichten.

Projectaanpak

  • Requirements analyse - Workshops business requirements
  • Design - Ontwerp klantapplicatie en systeemintegratie
  • Configuratie - Inrichting applicatie en systeemomgeving 
  • Testen - Systeem- , integratie- en acceptatietests
  • Implementatie - Oplossing gereed maken voor 'productie' en uitrol naar organisatie

Het up-to-date houden van de Benefit Manager qua wet- en regelgeving is onderdeel van onze dienstverlening.

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!