{r.title}

HRM Beleidsmakers

Benefit Manager – Dé applicatie voor keuzevrijheid!

Zelf bewuste, individuele keuzes kunnen maken in je arbeidsvoorwaarden en verlofregelingen is geen overbodige luxe. Meer keuzevrijheid in je individuele budget is van nú. De Tasper Benefit Manager is –in combinatie met de Benefit Shop- een flexibele software-omgeving waarin werknemers hun individuele pakket arbeidsvoorwaarden kunnen beheren. Snel, overzichtelijk en makkelijk online, voor werknemers én werkgevers

Benefit Manager en de WKR

Hoe ga je als organisatie of bedrijf om met de werkkostenregeling (WKR)? Welke mogelijkheden aan secundaire arbeidsvoorwaarden kun je je werknemers bieden, en hoe zorg je voor een efficiënte administratie? Met de structurele rapportages uit de Benefit Manager krijg je optimaal inzicht in het gebruik en hou je de controle over de regelingen.

 

[IMAGE]

 

Sluit aan bij de systemen die je gebruikt

De Benefit Manager biedt overzicht en keuzevrijheid, zorgt voor praktische uitvoerbaarheid en wordt naadloos geïntegreerd in de personeelsinformatie-, payroll- en verlofregistratiesystemen.

Onderdeel van je eigen organisatie

De Benefit Manager is een online omgeving waarvan de uitstraling worden aangepast aan jouw organisatie en terminologie. Het dashboard en de functionaliteiten zijn opgebouwd met een vaste, overzichtelijke structuur die kan worden voorzien van klantspecifieke elementen zoals logo, huisstijlkleuren en terminologie.

De Benefit Manager is een efficiënte tool die bijdraagt aan goed werkgeverschap.

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!