{r.title}

 

Wij zoeken dé projectmanager/consultant

Tasper is een klein bedrijf met grote klanten. Met een team van 13 medewerkers maken en leveren we een webapplicatie aan klanten als Philips, Accenture en ING die daarmee de beste employee experience nastreven voor hun medewerkers. De drijvende kracht achter deze klantprojecten zijn onze projectmanagers. Zij zijn de schakel tussen de klant (HR-adviseurs, IT-ers) en collega’s (developers, testers) en bewaken tijdslijnen, scope en kwaliteit. De projectmanager adviseert en begeleidt het proces als het gaat om de inhoud – de vertaling van (HR-)beleid naar software, maar ook als het gaat om techniek – de integratie met achterliggende systemen. Met als einddoel het opleveren van een mooie webapplicatie, een tevreden klant en een trots projectteam.

Ben jij onze nieuwe collega? Wij zoeken per direct een projectmanager die zich thuis voelt in deze werkomgeving en zin heeft om met ons aan de slag te gaan. Als je een no-nonsense aanpak waardeert, zelfstandig kan werken en initiatief durft te tonen, dan maken we graag kennis met je. Stuur je c.v. en een korte motivatie naar n.wolters@tasper.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Tasper als werkgever

Tasper is in heel veel opzichten een inspirerende werkgever. Zo werken we graag samen met hooggekwalificeerde en enthousiaste specialisten aan innovatieve producten. Combineer dat met werken voor de beste klanten ter wereld en je hebt een heuse droombaan te pakken.

Work hard, play hard

Als we een klus aannemen zijn we echte vakidioten; we zetten alles op alles om de verwachting van onze klanten waar te maken. Liever doen we er nog een schepje bovenop voor het verrassingseffect. Hard werken dus. Wij begrijpen ook dat niemand een hele dag scherp kan zijn. Dat verwacht deze werkgever dan ook niet van je. Om tussen de projecten door te kunnen ontspannen, hebben we voldoende in huis. We houden van een lolletje en zijn niet vies van een beetje competitieve strijd. Daarnaast werken we in een geweldig, historisch pand op een van de mooiste plekken in Deventer. Compleet met zoldercafé en uitzicht op het water. Do we need to say more?

[IMAGE]

 

Werken bij Tasper

Ben jij niet de projectmanager die we zoeken, maar ben je wel een creatieve professional, inspirerende specialist of teamplayer die het beste uit de software wil halen, dan willen we dat natuurlijk graag weten. Anders gezegd; als je jezelf al helemaal ziet werken binnen ons bestaande team, dan dagen we je uit om je gegevens zo volledig mogelijk achter te laten. Misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwste aanwinst!

 

We zetten alles op alles om de verwachting van onze klanten waar te maken. Liever doen we er nog een schepje bovenop voor het verrassingseffect.

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!