{r.title}

Tasper als werkgever

Tasper is in heel veel opzichten een inspirerende werkgever. Zo werken we graag samen met hooggekwalificeerde en enthousiaste specialisten aan innovatieve producten. Combineer dat met werken voor de beste klanten ter wereld en je hebt een heuse droombaan te pakken.

Work hard, play hard

Als we een klus aannemen zijn we echte vakidioten; we zetten alles op alles om de verwachting van onze klanten waar te maken. Liever doen we er nog een schepje erbovenop voor het verrassingseffect. Hard werken dus. Wij begrijpen ook dat niemand een hele dag scherp kan zijn. Dat verwacht deze werkgever dan ook niet van je. Om tussen de projecten door te kunnen ontspannen, hebben we voldoende in huis. We houden van een lolletje en zijn niet vies van een beetje competitieve strijd. Daarnaast werken we in een geweldig, historisch pand op een van de mooiste plekken in Deventer. Compleet met zoldercafé en uitzicht op het water. Do we need to say more?

Tasper zoekt dé UX designer

Kom jij bij ons? 

Voor de doorontwikkeling van onze producten zijn we op zoek naar dé user experience designer. Met al jouw kennis en ervaring ga je ons helpen met het ontwerpen en verbeteren van zowel bestaande als nieuwe functionaliteiten. We vinden het belangrijk dat dit gebeurt op basis van gebruikerservaringen en -wensen. We zijn er namelijk van overtuigd dat een goede user experience leidt tot een positieve employee experience. Je weet complexe concepten om te zetten naar heldere en logische beeldtaal en weet hoe je die moet communiceren aan je collega’s. Wil jij meewerken aan alle mooie plannen die we hebben? Werk je graag in een organisatie met korte lijnen en een hecht team? Dan ontmoeten we jou graag! Mail ons voor een kennismaking op n.wolters@tasper.nl.

 

[IMAGE]

 

Werken bij Tasper

Ben jij niet de UX designer die we zoeken, maar ben je wel een creatieve professional, inspirerende specialist of teamplayer die het beste uit de software wil halen, dan willen we dat natuurlijk graag weten. Anders gezegd; als je jezelf al helemaal ziet werken binnen ons bestaande team, dan dagen we je uit om je gegevens zo volledig mogelijk achter te laten. Misschien ben jij dan binnenkort wel onze nieuwste aanwinst!

 

We zetten alles op alles om de verwachting van onze klanten waar te maken. Liever doen we er nog een schepje erbovenop voor het verrassingseffect.

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!