Reserveer je werkplek

Wanneer medewerkers meer thuiswerken is de kans groot dat de functie van het kantoor verandert van werkplek naar ontmoetingsplek. Dit vraagt om een andere inrichting. Bijvoorbeeld meer verschillende vormen van vergaderruimtes, een hoge tafel, een bank, een groot scherm, een whiteboard, teleconference. Dit kan leiden tot minder werkplekken. In veel gevallen zijn er minder werkplekken nodig, omdat er minder mensen tegelijk op kantoor zijn.

Tasper
knows
how!

Je werkplek reserveren?

Vraag een demo aan

Het kan in deze nieuwe situatie voorkomen, dat medewerkers naar kantoor komen en er geen plek beschikbaar is. Of dat ze juist een specifieke werkplek willen reserveren, omdat er bezoek komt. Dat is lastig te managen van een afstand. Of…  Easy does it. Daarom hebben wij een app ontwikkeld waarmee je een werkplek kunt reserveren. Het is tevens mogelijk om aan te gegeven of je alleen bent, met collega’s of dat er een externe relatie naar kantoor komt. Is het bezoek weg of het overleg afgelopen? Ook dat kun je eenvoudig doorgeven in de app. Misschien kan er dan ‘s middags nog wel iemand anders naar kantoor komen voor een overleg. Handig!

Op kantoor werken? Check de app!

Benieuwd of er nog werkplekken beschikbaar zijn op kantoor? Of een ruimte vastleggen voor de afspraak van volgende week? Het kan met één simpele handeling: check de app!

Meer informatie over de mogelijkheden

De voordelen?

  • Beheer het aantal medewerkers op kantoor
  • Inzicht in het kantoorgebruik (waar wordt het meeste gebruik van gemaakt en door wie)
  • Werken op een werkplek die past bij de werkzaamheden
  • Voorkom teleurstelling van een vol kantoor of favoriete ruimte door vooraf te reserveren.

Superhandig; een gezamenlijke agenda in de vorm van een app!

Blog

A New way of working

Kansen aangrijpen in tijden van crisisEen ‘nieuw normaal’ is Nederland op haar best. Want ja; we gaan nieuwe werkwijzen bedenken, maar willen dit het...

Lees verder

Blog

Betuttelen is zó 2015!

Waarom wij niets meer vastleggenAls aanjager van werkgeluk moet je zelf het goede voorbeeld geven. Althans, dat vinden wij. In een eerder artikel heb je al...

Lees verder
vraag een demo aan