Wij zijn Tasper

Bij Tasper geloven we in keuzevrijheid. In het algemeen, maar vooral als het gaat om arbeidsvoorwaarden. Dit is dan ook het fundament waar onze software op is gebaseerd; keuzevrijheid in arbeidsvoorwaarden, (fiscale) regelingen en budgetten. Hier houden we nog altijd rekening mee, wanneer ‘onze jongens’ zich richten op nieuwe ontwikkelingen.

Toonaangevend softwarehuis

Het is inmiddels ruim 20 jaar geleden dat software-architect Rodney Schwartz Tasper oprichtte. Intussen is het bedrijf -dat begon op een zolderkamertje- uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend softwarehuis. Met de in eigen huis ontwikkelde Benefit Manager zijn wij marktleider in software voor flexibele arbeidsvoorwaarden.

'We zijn flexibel, eigenwijs, nuchter en houden van duidelijkheid'

Tasper is een afspiegeling van onze mensen: open, toegankelijk en ruimte voor ieders personal taste. We zijn flexibel, eigenwijs, nuchter en houden van duidelijkheid. Onze deur staat altijd open en ons team is makkelijk bereikbaar. De sfeer is zowel naar klanten als onderling informeel, maar laat je hierdoor niet misleiden. We zijn namelijk bloedserieus als het gaat om de kwaliteit van onze diensten en producten. Get shIT done is niet voor niets onze lijfspreuk.

Voor en met de klant

Onze specialisten ontwikkelen gebruiksvriendelijke software. Deze maakt het mogelijk om flexibele arbeidsvoorwaarden, verlofregelingen en urenregistraties op individueel niveau in te voeren. Hoe we dat doen? Onze software maakt de informatie en de keuzes toegankelijk in een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast wordt de software nog regelmatig gefinetuned, zodat we altijd voldoen aan de verwachtingen en wensen van onze klant.

Onze visie

Vroeger was het normaal dat iedereen binnen een bedrijf hetzelfde pakket aan voorwaarden voorgeschoteld kreeg. Medewerkers maakten zich er ook niet druk om. Later veranderde dat; sommige mensen werden assertiever en trokken de kar voor een beter beleid. Als we kijken naar onze huidige werkomgeving kunnen we stellen dat we de juiste stappen zetten. Wij dragen daar graag aan bij. Gelukkig zien steeds meer organisaties in dat het loont om medewerkers individueel centraal te stellen. Dat de daarbij horende wensen en voorwaarden een positief effect hebben op de werkzaamheden is een absolute win-win situatie.

'Bij ons kom je niet binnen via de receptie'

Korte lijnen

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen houden we de communicatielijnen het liefst zo kort mogelijk. Bij ons kom je daarom niet via de receptie, de koffiemevrouw, de secretaresse en de accountmanager, maar altijd gewoon rechtstreeks. Dat werkt wél zo effectief!

vraag een demo aan