{r.alt}

Advies

Dikke rapporten zijn niets voor ons. Wij steken de handen uit de mouwen en baseren onze adviezen op best practices. Op beproefde oplossingen die hun waarde in de praktijk dagelijks bewijzen bij uitdagende klanten. Waar wij je mee kunnen ondersteunen?

  • Herontwerp van het arbeidsvoorwaardenpakket 
  • Het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden
  • Benefit Shop Quick Scans (gericht onderzoek naar meerwaarde en haalbaarheid)
{r.alt}

Software

De Benefit Manager bestaat uit een portal die kan worden ingericht met een aantal logisch opgebouwde zelfbedieningsmodules. Daarmee kunnen medewerkers persoonlijke budgetten en regelingen zélf beheren!

  • Benefit Shop (benefit budget)
  • (Zorg)Verlofmanager (o.a. Wet Arbeid en Zorg)
  • Urenregistratie (standby-uren, overwerk etc.)
  • Mobiliteitsmanager (vervoersbudget)
  • Onkostenmanager (declaraties reiskosten en overige onkosten)
{r.alt}

Implementatie

Wij helpen onze relaties met het invoeren van nieuwe, innovatieve HR-systemen en de integratie daarvan in de bestaande systeemcontext. We hebben veel ervaring met gangbare HR-systemen, zoals die van Workday, AFAS, ADP, SAP, Oracle, Raet, PeopleSoft, UNIT4, Dynamics / Mercash en Exact.

{r.alt}

Beheer

Ook na de implementatie van de Benefit Manager en de gekozen modules kun je rekenen op onze supportdesk. In het kader van een SLA-overeenkomst zorgen onze specialisten voor begeleiding en relevante software services ten aanzien van functioneel-, applicatie- en technisch beheer.  

Diensten

Dienstverlening in de volle breedte

Als specialist op het snijvlak van arbeidscommunicatie en ICT én als expert op het gebied van flexibele arbeidsvoorwaarden verzorgen we oplossingen die een individueel keuzebudget binnen je organisatie mogelijk maken. We adviseren over technische mogelijkheden, ontwikkelen software die aansluit bij de systemen die al in gebruik zijn, verzorgen de implementatie, evalueren de werking en ondersteunen het beheer met verschillende diensten.

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!