Dashboard duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema voor de komende jaren. Hoe mooi zou het zijn als je in één oogopslag kunt zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Niet alleen op bedrijfsniveau, maar ook in verhouding tot de branche en zelfs heel Nederland!

Tasper
knows
how!

Tasper - het nieuwe normaal

Weten hoe jouw organisatie scoort?

Vraag een demo aan

Daar hebben wij met het dashboard duurzame inzetbaarheid op ingespeeld. Via een duidelijk dashboard heb je als werkgever zicht op zeven onderdelen van duurzame inzetbaarheid. Naast je eigen gegevens en voortgang, wordt informatie getoond over de branche waarin jouw organisatie zich bevindt en Nederland als geheel. Dit maakt het mogelijk om de beschikbare data te kunnen vergelijken.

Wil je laten zien welke voordelen je medewerkers genieten in verhouding tot de rest? Geef ze inzage in bepaalde data of deel eenvoudig één of meerdere grafieken met ze.

Waarom het dashboard duurzame inzetbaarheid?

Sowieso is het een goed middel om te zien waar je op dit moment staat. Ongeacht of je al veel doet aan duurzame inzetbaarheid of juist net wilt starten. Je geeft jezelf en je medewerkers inzage in het proces en maakt ze bewust van de stappen die je neemt om duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten.

Voordelen:

  • Cijfers overzichtelijk bij elkaar
  • Benchmark mogelijkheden
  • Kunt het effect over meerdere jaren zien
  • Resultaten kunnen geheel of gedeeltelijk gedeeld worden met de medewerkers in een online dashboard

Blog

“We hebben leren loslaten, maar het is veel meer dan dat”

ALLES OVER VERTROUWEN, SAMENWERKEN, HET PERSONEELSBELEID OF LIEVER GEZEGD: HET GEBREK DAARAAN.Tasper kan zich sinds begin 2018 meten met de grote,...

Lees verder

Blog

Individuele wensen, zónder administratieve lasten!

We zijn weer (of nog steeds?) aanbeland bij ‘verplicht thuiswerken. In tijden als deze, is het daarom nóg belangrijker om een band te smeden met je...

Lees verder
vraag een demo aan