Contact

Contactinformatie

 

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van Q-park, Boreelplein 45. Vanaf het Boreelplein steekt u de Kazernestraat over, deze ligt aan de kant waar u de parkeergarage bent ingereden. U loopt vervolgens de Bergpoortstraat in. De Bergpoortstraat draait aan het einde naar rechts de Bergsingel in. U vindt ons op nummer 67a aan de rechterkant.

[IMAGE]

Route per auto
Wilt u ons bezoeken? Een routebeschrijving vindt u hier.  Het is ook mogelijk om betaald te parkeren in de Raamstraat. Deze straat ligt parallel aan de Bergsingel.

Openbaar vervoer
Tasper is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ons kantoor ligt op 10 minuten loopafstand van station Deventer. Looproute: Verlaat het station via de hoofdingang. Ga linksaf de Singel op. Sla op de Leeuwenbrug na 200 meter rechtsaf naar de Verzetslaan. Volg de Verzetslaan 425 meter. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Emmastraat. Sla direct linksaf naar de Hallenstraat. Sla na 100m rechtsaf het Laboratoriumplein op. Sla na 65m linksaf naar de Werfstraat. Sla direct rechtsaf naar de Raamstraat. Aan de linkerkant bevindt zich een doorsteek naar de Bergsingel. U vindt ons op nummer 67a aan de rechterkant.

Adres: Bergsingel 67, 7411 CN Deventer
Internet: www.tasper.nl
E-mail: info@tasper.nl
Telefoon: 0570 624 250

Naam
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres
Bericht
Controle
* Verplichte velden
Contact