{r.title}

Benefit Shop

Zelf kiezen met Benefit Shop

Benefit Shop is de basismodule. Binnen deze omgeving kunnen medewerkers zelf persoonlijke, arbeidsvoorwaardelijke keuzes maken. De omgeving draait volledig online, waardoor het 24/7 beschikbaar is. Wijzigingen kunnen te allen tijde worden doorgevoerd. Op kantoor, thuis en zelfs op vakantie.

Piece of cake

Of het nu gaat om het aankopen van extra verlof, de aanschaf van een fiets van de zaak of het declareren van studiekosten; Benefit Shop maakt het voor medewerker én werkgever een piece of cake. Eitje dus. Dit alles gebeurt binnen de grenzen van de fiscale regelgeving en je eigen cao. Kortom: maximale flexibiliteit zónder dat er intensieve controles nodig zijn.

[IMAGE]

Zelfstandig & overzichtelijk

Medewerkers zien binnen benefit manager in één oogopslag wat ze kunnen besteden, voor welke arbeidsvoorwaarden ze hun budget kunnen inzetten en wat de fiscale gevolgen van de keuzes zijn. Zo hebben medewerkers de mogelijkheid om te kiezen wat past bij hun eigen wensen en behoeften, terwijl je er als HR-functionaris nauwelijks omkijken naar hebt.

Automatisch up-to-date

Benefit Shop zorgt automatisch dat alle systemen up-to-date blijven. Op het moment dat werknemers hun keuzes in Benefit Shop bevestigen, worden de gegevens van de aanvraag automatisch verwerkt in de achterliggende salaris- en HR-systemen. Alles binnen de regels van de wet en uw eigen cao.

Wilt u meer informatie over Benefit Shop? Neem contact met ons op of vraag direct een demo aan.

 

 

Het keuzebudget en (fiscale) regelingen ‘shoppen’ je medewerkers wanneer het hun uitkomt!

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!