{r.title}

Benefit Shop

Als module binnen de Benefit Manager is de Benefit Shop een gebruiksvriendelijke tool waarmee werknemers zelf hun persoonlijke, arbeidsvoorwaardelijke keuzes kunnen maken. Gewoon online; op het werk, of thuis op de bank. De Benefit Shop is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

Snel en makkelijk

Of het nu gaat om het aankopen van extra verlof, de aanschaf van een fiets van de zaak of het declareren van studiekosten; de Benefit Shop maakt het voor de werknemer én werkgever een piece of cake. Binnen de grenzen van de fiscale regelgeving en je eigen cao. Maximale flexibiliteit, zónder dat intensieve controles nodig zijn.

[IMAGE]

Persoonlijk overzicht in één oogopslag

Medewerkers zien in één oogopslag wat ze kunnen besteden, voor welke arbeidsvoorwaarden ze hun budget kunnen inzetten en wat de fiscale gevolgen van de keuzes zijn. Zo hebben medewerkers de mogelijkheid om te kiezen wat past bij hun eigen wensen en behoeften, terwijl je er als HR-functionaris nauwelijks omkijken naar hebt.

Automatisch up-to-date

De Benefit Shop zorgt automatisch dat alle systemen up-to-date blijven. Op het moment dat werknemers hun keuzes in de Benefit Shop bevestigen, worden de gegevens van de aanvraag automatisch verwerkt in de achterliggende salaris- en HR-systemen. Alles binnen de regels van de wet en uw eigen cao!

Meer weten over de Benefit Shop? Neem contact met ons op!

Medewerkers de mogelijkheid om te kiezen wat past bij hun eigen wensen en behoeften.

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!