Benefit Manager

De Benefit Manager is de basismodule van onze oplossing. Het is een volwaardig, overzichtelijk en intuïtief portaal dat actuele informatie geeft aan de medewerker. Vanuit de Benefit Manager worden de relevante Tasper modules en functionaliteiten aangeboden aan gebruikers. Het concept bestaat dan ook altijd uit de Benefit Manager met tenminste één aanvullende module die in zowel Nederlands als Engels wordt opgeleverd. Het is tevens mogelijk om vanuit de Benefit Manager applicaties van andere leveranciers te openen.

De Benefit Manager bevat zogenaamde module overstijgende functionaliteit. Profielinformatie, het privacy statement, een disclaimer, FAQ, maar ook cao-teksten kunnen onderdeel zijn van de Benefit Manager. Daarnaast maken de gegevensuitwisseling en authenticatie (het inloggen) deel uit van de Benefit Manager.

Tasper
knows
how!

Benefit manager

Wil je de voordelen bekijken van de Benefit Manager

Vraag een demo aan

Vanuit de Benefit Manager is een uitgebreid pakket aan modules te ontsluiten. De rijke functionaliteit in deze modules is voor een groot deel ontstaan in samenspraak en co-creatie met onze klanten. 

Standaard bij de Benefit Manager

Veiligheid

Naast de beoogde effectiviteit, vinden wij gebruik en veiligheid ook een belangrijk punt. Om die reden bieden wij onze software aan als Software as a Service (SaaS). Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud. Wij hosten de applicatie en vanuit onze professionele SaaS-omgeving stellen we deze beschikbaar aan jouw medewerkers. Een device (laptop, tablet, telefoon), een internetverbinding en een browser volstaan om de applicatie te kunnen gebruiken.

Om de veiligheid te kunnen garanderen maken wij gebruik van verschillende protocollen. Tot slot willen wij de acceptatie en herkenning voor de medewerkers vergroten, door de Benefit Manager geheel in eigen huisstijl op te leveren. Hoe dat eruit moet zien, bepalen we samen.

 

Tasper heeft de diverse standaard modules beschikbaar

Tasper ontwikkelt modules waarmee invulling gegeven kan worden aan jouw strategische HR-beleid. Daarnaast kan het dienen om de HR-doelstellingen te ondersteunen. Organisatiedoelen zijn hierin leidend en onze technologie is daarbij ondersteunend; niet denkend in onze requirements, maar juist in de wensen van jouw organisatie en jullie medewerkers.

Meer informatie over de modules

Tasper modules

Tasper ontwikkelt modules waarmee invulling gegeven kan worden aan jouw strategische HR-beleid. Daarnaast kan het dienen om de HR-doelstellingen te ondersteunen. Organisatiedoelen zijn hierin leidend en onze technologie is daarbij ondersteunend; niet denkend in onze requirements, maar juist in de wensen van jouw organisatie en jullie medewerkers.

Vanuit de Benefit Manager is een uitgebreid pakket aan modules te ontsluiten. De rijke functionaliteit in deze modules is voor een groot deel ontstaan in samenspraak en co-creatie met onze klanten. Doordat wij onze klanten betrekken bij de ontwikkeling van onze functionaliteit, sluiten onze modules naadloos aan op jullie HR-processen. Tasper heeft de volgende standaard modules beschikbaar:

  • Benefit shop
  • Personal benefits statement
  • Arbeidsvoorwaardenvergelijking
  • Duurzaam inzetbaarheidsshop
  • Travel & expenses
  • Urendeclaraties
  • Zorgverlof

'Onze modules sluiten naadloos aan op HR-processen'

Projectaanpak & samenwerking

Organisaties zijn alles behalve standaard. Om die reden worden onze producten, met een hoge mate van standaardisatie, via configuratie voor jou op maat gemaakt. Door onze manier van werken (agile) zorgen we te allen tijde voor een soepele implementatie. Hoe dat gaat? We starten met een uitgebreide ontwerpfase. Als het ontwerp akkoord is, starten we met de realisatie en het configureren van de omgeving. Vervolgens gaat de implementatiefase van start. We koppelen elke klant aan een ervaren accountmanager. Tot slot. Geven we elke klant onze volledige aandacht en commitment. Altijd.

Ervaring van een klant

Het is een klein, flexibel bedrijf, waar de mensen dondersgoed op de hoogte zijn van waar het nou écht om gaat in de wereld van arbeidsvoorwaarden. In de afgelopen 10 jaar hebben ze ook zeker een professionaliseringsslag gemaakt. Zonder in te boeten op kennis, kwaliteit en flexibiliteit. – Ruud Wijnberg, Payroll Expert bij VodafoneZiggo.

Blog

“Ik wilde iets met computers doen”

RODNEY SCHWARTZ BLIKT TERUG OP 20 ROERIGE JAREN Wanneer je 20 jaar ondernemerschap kunt afvinken is het tijd voor een goed gesprek. Dat is precies wat we...

Lees verder

Blog

“Wij doen niet aan verlof!”

Alles over loslaten, vertrouwen en vrijheid.Tasper kan zich sinds begin 2018 meten met de grote, buitenlandse bedrijven als Netflix, Google en Virgin. Hoe dit...

Lees verder
vraag een demo aan