Benefit manager

Benefit Manager

Veelzijdig en modulair
De Benefit Manager is het dashboard dat toegang geeft tot de verschillende modules die in het systeem kunnen worden geïmplementeerd. Het meest essentiële (basis)element is de Tasper Benefit Shop. Binnen de shop kunnen werknemers overzichtelijke keuzes maken en zelf invoeren. Daarnaast zijn er modules beschikbaar voor aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals verlofregelingen en mobiliteitsbudget. De Benefit Manager kan helemaal volgens de eisen van de organisatie en de inrichting van het salarisadministratiesysteem worden opgebouwd.

[IMAGE]

Kennis = keuzevrijheid
Om flexibel over je eigen arbeidsvoorwaarden te kunnen beslissen moet je natuurlijk wel weten wat je met je budget kúnt. De Benefit Manager brengt je persoonlijke mogelijkheden samen op een overzichtelijk dashboard, van waaruit je in de Benefit Shop flexibel je eigen keuzes kunt maken. Je kunt in één oogopslag zien wat je aan geld te besteden hebt, voor welke arbeidsvoorwaarden je dat budget kunt gebruiken en wat de fiscale gevolgen zijn van de keuzes die je maakt.

Bijdrage aan ‘goed werkgeverschap’
De Benefit Shop maakt het niet alleen de werknemer makkelijk, maar ook voor jou als werkgever en HRM-beleidsmaker is het een efficiënte tool die bijdraagt aan ‘goed werkgeverschap’. Op het moment dat de werknemer zijn keuzes in de Benefit Shop maakt, worden deze gegevens direct verstuurd naar het personeelsinformatiesysteem en eventueel naar andere HR-systemen. Dat betekent dat de informatie altijd direct up-to-date is.

Keuzebudgetten
Werknemers kunnen ieder uur van de dag en zeven dagen per week beslissen waar ze hun eigen keuzebudget aan uitgeven. Met het bedrag dat ze beschikbaar hebben voor hun pakket secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen maandelijks verschillende keuzes worden gemaakt. Bijvoorbeeld laten staan als salaris, extra verlofuren kopen, als spaarpotje voor de vakantie of als aanvulling op de pensioenvoorziening.

Up-to-date
Wet- en regelgeving worden regelmatig aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Het up-to-date houden van de Benefit Manager qua wet- en regelgeving is dan ook een onderdeel van onze dienstverlening. Zo weet je zeker dat je altijd voldoet aan de wettelijke richtlijnen en optimaal gebruik maakt van fiscale mogelijkheden.

Flexibiliteit zit in de genen van onze bedrijfsvoering
Christiaan Praas, Compensation & Benefits Accenture Nederland

Benefit Manager

Modulaire softwareoplossing
voor het beheer van arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Benefit Shop

Benefit budget en regelingen
online beheren? De Benefit
Shop biedt overzichtelijke keuzes.

Lees meer
Tasper is kennis. Kennis is keuzevrijheid!